Görögország nyaralás

Utazás, nyaralás, üdülés, szállás, Görögországban

Korfu Sidari nyaralás

Sidari, Korfu északnyugati részén lenyűgöző homokkősziklákkal szegélyezett partszakaszon található ahol a tenger vize lassan mélyül. Ezen a helyen látható a nevezetes szerelmesek sziklája a Canal D’Amour. A monda szerint ezen a helyen két kővé vált szerelmes áll egymással szembe. A városban az étkezések, szórakozások érdekében a turisták számtalan tavernát, bárt, kis diszkót találnak.

Sidari Canal d’Amour

Fotó: Fehér Zsolt (Sidari Canal d’Amour)

 

korfu-sidari1

Fotó: Alexander Saprykin (Sidari)

 

Sidari üdülőtelepülés kellemesen csendes részén helyezkedik el a nagy területen levő főépületből és nyolc kétszintes épület tömbből álló aparthotel. A hotelben a szolgáltatások részeként rendelkezésre áll recepció, társalgó, bár melyben az esti-éjszakai zenés szórakozás biztosított, pool-bár, TV-sarok. A hotel rendelkezik szabadtéri nagyméretű édesvizes felnőtt és gyerekmedencével ahol a kényelem érdekében ingyenes napágy/napernyő használható. A kicsik számára sok játékkal ellátott játszótér nyújt élményekben gazdag szórakozást. A hotel parkjában gyönyörű kis kertek vannak különféle virágokkal, egzotikus növényekkel, köztük sétálgatni és gyönyörködni érdemes. A hotel szórakoztató, naponta különböző animációs és egyéb programlehetőségekkel kedveskedik a felnőtteknek és a gyerekeknek egyaránt. Ezen kívül nagyon élvezetesek és jó hangulatúak a görög estek,vagy a fiatalok kedvence a diszkó. Az autóval érkezők az utcában a hotel előtt tudnak parkolni.

Sidari tengerpart

Fotó: Fehér Zsolt (Sidari tengerpart, vízibiciklik)

 

Ezen az üdülőhelyen számtalan szórakozási, sportolási lehetőség nyílik a vendégeknek, rendelkezésre áll fitnesz, biliárd, bowling, mini golf, tenisz, asztali tenisz valamint szauna. A hotelben a mozgáskorlátozottak részére földszinti elhelyezés megoldható. Az apartmanok igényesen vannak berendezve, a helyiségek légterűek, bennük pótágy elhelyezhető, telefon, TV, jól felszerelt konyhasarok mely biztosítja az önellátás feltételeit, hűtő, zuhany/WC, balkon vagy terasz van.

Az önellátás mellett rendelhető félpanzió, büfé reggelivel és menüválasztásos vacsorával.
A homokos partszakaszhoz az apartmanhotel nagyon közel épült, így a strandoláshoz csak pár percet kell sétálni.

Sidari strandolók

Fotó: Fehér Zsolt (Sidari strandolók)

 

 

 

gorogorszagnyaralas.hu © Minden jog fenntartva - Szerzői jogok