Görögország nyaralás

Utazás, nyaralás, üdülés, szállás, Görögországban

Szerzői jogok

Weboldalunk használatakor Ön elfogadja az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat elolvasta-e vagy sem. A használati feltételek nem ismerete nem mentesít senkit a felelősség alól, nem lehet semmilyen hivatkozás alapja, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag a szerzőnek bármilyen természetű kára, vagy hátránya keletkezik. Ebben az esetben az ügy jogi úton kerül rendezésre.

Leírások, cikkek:

A weboldalon megtalálható cikkek, leírások teljes terjedelmében Fehér Zsolt E.V. szellemi tulajdona, szerzői jogvédelem alatt állnak (Copyright © All Rights Reserved, Minden jog fenntartva).  A weboldalon megtalálható információk, leírások, cikkek kizárólag saját felhasználás céljából menthetőek el illetve nyomtathatóak ki. A weboldal teljes vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala szigorúan tilos. A honlapon lévő leírások, cikkek még forrás megjelölésével sem tehető közzé. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket vonhat maga után. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény foglaltak szerint fogalmazódott meg.

Fotók:

A honlapon megtalálható fotók Creative Commons licenc alatt történtek feltöltésre. A fotók CC licencén belül általában ezek a jellemzők érvényesek: Attribution/Nevezd meg; Share Alike/Így add tovább. A weblapon lévő képek a www.flickr.com képmegosztó portálon megtalálhatóak, ahol a szerzők pontosan megjelölik a pontos CC licencüket. A Fehér Zsolt és Etelka szerző által készített fotók Creative Commons Attribution és Share Alike licenccel publikálódtak a weboldalra.

 

Üzemeltető, szolgáltató:

Fehér Zsolt E.V.
Adószám: 60450119-2-42
EU Adószám: HU60450119
Egyéni vállalkozói nyilvántartási szám : EV-20876969
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-60682/2012.
Elérhetőségek: info@dvdx.hu
Weboldal url: gorogorszagnyaralas.hu
A weboldal indulása: 2014.11.13.

 

gorogorszagnyaralas.hu © Minden jog fenntartva - Szerzői jogok